Inici / Centres i etapes / Educació infantil / Escola Bressol / Preinscripció i Matriculació

Llistes Baremades curs 2018-2019

Pre-inscripció i matriculació Curs 2018 2019

El tràmit es pot realitzar del 30 d'abril al 11 de maig a la mateixa escola dins de l'horari establert.

Recordeu que la documentació que cal presentar i/o entregar serà la següent:

Fotocòpia del DNI del pare i la mare (i presentar original de la persona que signa la sol·licitud)
Original i fotocòpia del DNI de l'infant si en té
Original i fotocòpia de la targeta sanitària
Original i fotocòpia del llibre de família (totes les fulles fins a la que surti l'infant a matricular)
Full de sol·licitud de preinscripció omplert (curs 2018-2019)

Podeu consultar el document "Informació preinscripció i matrícula curs 2018-19" per poder al·legar criteris generals i complementaris presentant la documentació acreditativa corresponent.

Les famílies que optin a una plaça seran trucades des de la mateixa escola bressol i haureu d'aportar la següent documentació per matricular el vostre fill/a en el dia i hora acordat prèviament en el periode comprès entre el 4 i 8 de juny:

Fotocòpia del carnet de vacunacions on figurin les dosis de vacunes administrades amb les dates corresponents. Si no es té el carnet de vacunacions s'ha de presentar s'ha de presentat un certifiicat mèdic oficial o el carnet de salut de vacunacions de l'infant on figuirn les dosis de vacuna rebudes amb les dates corresponents. Si l'infnat no està vacunat per indiciació mèdica o per altres circumstàncies, cal presentar un certificat mèdic oficial justificatiu.
Cal presentar el dNI renovat amb la nova adreça si n oes va poder presentar ab la sol·lciitud de preinscripció.
Fotocòpia del DNI dels pares o tutors legals en cas que només s'hagi entregat el de la persona que va omplir la preincripció.
Fotocòpia del DNI d'aquelles persones que necessiteu autoritzar a recollir els vostres fills/es.
6 fotos mida carnet i 1 foto mida cartera.
Fotocòpia del nº de compte amb el codi IBAN on voleu domiciliar els rebuts, on surti també com a titular almenys una de les les persones que matricula l'infant, sigui pare, mare o algun dels tutors legals de l'infant.

Els alumnes que no formalitzin la matrícula en el període establert es considera que renuncien a la plaça adjudicada, llevat que es produeix un endarreriment per causes jusitificades.

Per a qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició trucant al telèfon 628089890 o per correu a elpatufet@santquirzevalles.cat

Un cop finalitzat el periode oficial de preinscripcions, l'escola disposa de matrícula viva al llarg del curs. Si voleu preinscriure el vostre fill/a, heu d'anar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i presentar igualment la sol·licitud i la documentació demanada.


Llistats definitius Admesos curs 2018/2019

Pendent de traducció

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto