17/03/2023

Restablert l’abastiment d’aigua en la majoria de les zones

Només queden un parell d'incidències puntuals que es resoldran durant la tarda

La companyia SQVaigua ha informat que avui quedarà restablert el 100% del servei d’abastament d’aigua, després que diverses fuites provoquessin incidències en tot el centre urbà i Mas Duran des de dimecres. Per tal de garantir l’abastament d’aigua, l’Ajuntament va activar un pla d’actuació, que avui encara continua obert fins que estigui resolta la totalitat de l’afectació.


En una reunió a la Patronal que va comptar amb una assistència multitudinària, el gerent de la companyia, Xavier Ludevid, va explicar el motiu de les fuites i les actuacions que s’estaven realitzant per resoldre-les. També es van atendre totes les consultes formulades per l’auditori, que volia conèixer el perquè de la situació i quines mesures s’estaven realitzant.


Segons Ludevid, el trencament d’una vàlvula reguladora de la pressió va provocar un seguit de fuites encadenades, fins a 11, sobre les que s’ha treballat  de manera intensa i continuada.


Avui ja estan reparades en la seva majoria, exceptuant alguns llocs puntuals. Un dels  que encara hi ha una incidència és el carrer Sabadell amb Barcelona amb una previsió de restabliment d’avui a les 18 hores i, l’altre, al carrer 1 d’Octubre, amb una previsió de restabliment de les 20 hores.


Durant tota la jornada d’ahir i avui, l’Ajuntament ha distribuït dipòsits i garrafes d’aigua a les zones afectades i les persones vulnerables, que estaran ubicats fins dilluns.


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto