26/11/2018

Sant Quirze se suma als actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista

La campanya "Les sabates vermelles" ha estat present a les activitats organitzades

Sant Quirze ha participat activament en els actes amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista. L’acte central de la campanya va tenir lloc divendres 23 i diumenge 25. D’una banda, divendres 23 es va llegir el manifest amb una performance amb la imatge de la campanya “les sabates vermelles”, al Casal d’Avis. La pluja va obligar a fer-ho en aquest equipament.  L’alumnat de l’Institut va llegir el manifest i va ser el protagonista de la posada en escena. A la tarda, la Biblioteca va acollir una Hora del Conte sobre aquesta temàtica.


Diumenge 25 de novembre es va fer la Marxa “Trepitgem fort contra la violència masclista”. La trobada es va fer a l’Espai Maria-Mercè Marçal i el recorregut va tenir lloc pel nucli urbà. A continuació, els exteriors de Can Feliu van acollir un conta contes coeducatiu, zumba i, finalment, un vermut antipatriarcal. A la tarda, va tenir lloc el cinefòrum “Tódalas mujeres que coñezo”, a La Patronal.
La programació s’ha completat amb altres tallers organitzats al Canya Jove, els Instituts, l’Espai Maria Mercè Marçal i exposicions.
 
Podeu veure les fotografies dels diferents actes en aquest enllaç.
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto