27/12/2017

Activació del Pla Bàsic d'Emergències Municipal per fortes ventades

Es recomana evitar les zones boscoses i precaució si es circula pel carrer

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha activat el Pla Bàsic d’Emergències Municipal (PBEM) davant els avisos del CECAT per forts vents. De fet, a Catalunya s’ha activat el Pla VENCAT en fase d’alerta, davant la situació de risc.  
Principalment es demana a la població que extremi les precaucions si ha de circular pel carrer i, sobretot, que s’evitin les zones boscoses i els parcs on poden caure branques de manera incontrolada. 
És per això que l’Ajuntament procedirà a tancar el parc de les Morisques per aquesta tarda i senyalitzarà les zones perilloses, com el bosquet o la zona d’entrada del poliesportiu municipal.
Fins al moment, el vent ha produït diferents desperfectes a la via pública, com ara la caiguda d’algunes branques sobre la calçada, la tombada dels arbres de Nadal i la caiguda d’un arbre sobre el filat de l’autopista de la C-58. Es recomana també molta precaució a l’hora d’agafar el cotxe.
Podeu consultar els consells en aquest enllaç.  
A casa
També es recomana que es retirin tots aquells objectes que puguin sortir disparats dels balcons amb una ventada: testos, tendals, etc. 
Per seguir l’actualitat respecte aquesta alerta, podeu aquest web
Recordem que en cas de patir qualsevol incidència, podeu trucar a la Policia Local: 937216868.
 
 
 
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto