06/06/2017

Convocatòria de subvencions per realitzar obres de rehabilitació en els edificis d’habitatges

Ja s’ha obert el termini per presentar aquests ajuts, que poden arribar fins al 50% del cost de l’actuació

Ja s'ha obert el termini per presentar subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial per a l’any 2017. Des del passat 17 de maig es poden fer les sol·licituds d'aquests ajuts destinats a rehabilitar elements comuns i espais comunitaris d'edificis d'ús residencial, per obres de conservació, millora de la qualitat i sostenibilitat o per realitzar ajustos raonables en matèria d'accessibilitat.


Poden accedir a les subvencions les comunitats de propietaris o els propietaris d'edificis d'habitatges i, per a les actuacions en edificis d'habitatges destinats a lloguer, les persones llogateres en el cas que siguin les promotores de les obres degudament autoritzades per la propietat. També poden ser beneficiàries les administracions públiques, els organismes i altres entitats de dret públic, propietaris dels immobles. Finalment, cal tenir en compte que es poden acollir a aquests ajuts edificis que compleixin una sèrie de requisits, com ara el d'antiguitat: han de ser anteriors a l'any 1981.
 
S’han establert dos terminis per a la presentació de sol•licituds en funció del tipus d’actuació. Un d’ells finalitza el 30 de juny i l’altra el dia 31 de juliol. Consulteu aquí les tipologies d’obres per determinar el temps disponible per presentar la sol•licitud i altres detalls del tràmit.
  
La quantia de la subvenció és del 35% del cost subvencionable de l’actuació i del 50% per actuacions d’accessibilitat, amb un 10% addicional en casos d’edificis declarats BCIN (quantia màxima per edifici: 11.000 €/habitatge i per cada 100 m² de superfície útil de local). 
  
Les sol•licituds s’hauran de presentar a l’Oficina Local d’Habitatge del Consell Comarcal del Vallès Occidental. A l'oficina de Sant Quirze ofereixen informació sobre el tràmit (av. Pau Casals, 72-82).
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto