03/12/2020

L'Ajuntament amplia l'oferta de places per accedir al Campament Reial

Les cites prèvies es van esgotar en menys de 24 hores

El passat 1 de desembre es va habilitar un espai web per poder gestionar les cites prèvies per accedir al Campament Reial els propers dies 2, 3 i 4 de gener de 2021 per anar a lliurar la carta de desitjos a l'Ambaixadora de Ses Majestats. L'alta demanda va aconseguir que en menys de 24 hores s'esgotessin les cites disponibles. Davant d'aquest fet, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha ampliat i reforçat l'estructura del campament i ha incrementat l'horari i els dies per acollir més visites. L'horari s'amplia cada dia mitja hora, tot començant a les 10 hores, i s'afegeix el matí del dia 5 de gener, que estarà obert entre les 10 i les 13 hores. Aquests canvis han permès triplicar l'oferta de places i la voluntat de l'Ajuntament és que cap família que ho desitgi es quedi sense poder lliurar la carta a l'Ambaixadora.
 
Gestió de les cites prèvies
Per poder sol·licitar una cita prèvia per visitar el Campament Reial cal entrar al web http://citaprevia.santquirzevalles.cat. En primer lloc, cal fer clic a l'apartat "Sol·licitud de cita" i en el primer camp desplegable, "Oficina", cal marcar l'opció "Cita prèvia diferents serveis: Campament Reial". Al segon camp, anomenant "Servei" cal marcar en el desplegable "Ampliació Campament Reial". Llavors podreu accedir a les noves cites ofertades. Preguem demanar una única cita prèvia per nucli familiar o de convivència.
 
Campament Reial
Abans de rebre a Ses Majestats Els Reis d'Orient, l’Ambaixadora Reial instal·larà el seu campament a la  Biblioteca Municipal i obrirà portes els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10 a 13.30 hores i de 16 a 20.30 hores, i el dia 5 de gener, de 10 a 13 hores.  Per poder lliurar les cartes a l’Ambaixadora i poder participar al bosc dels desitjos caldrà demanar cita prèvia a http://citaprevia.santquirzevalles.cat
 
Prevenció davant la Covid-19 

L'activitat complirà amb les mesures d'higiene i seguretat aprovades pel PROCICAT.  Per poder accedir al campament cal haver demanat cita prèvia, seguir les indicacions del personal municipal i dels i les patges de l'Ambaixadora, mantenir la distància interpersonal d'1,5 metres amb persones d'altres grups de convivència, les persones majors de 6 anys obligatòriament hauran de portar mascareta i en accedir al recinte, caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. 


Més informació

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto