19/11/2018

La importància d'un bon esmorzar

La nutricionista Anna Gispert aconsella sobre bons hàbits, varietat i reducció de sucres i greixos

La importància d’un esmorzar adequat va centrar la xerrada d’aquest passat dissabte, a càrrec de la dietista i nutricionista Anna Gispert. L’experta va aconsellar les persones assistents sobre la rellevància que té per a la nostra salut variar el que mengem a l’hora d’esmorzar, igual que també ho fem amb el dinar o el sopar. També va aportar idees per millorar la qualitat d’aquest àpat i sortir dels tradicionals esmorzars on el sucre i els greixos són els protagonistes. Finalment, va incidir en la publicitat sobre aquests tipus d’aliments per esmorzar, i en prendre consciència sobre què mengem.


La xerrada, que es va celebrar al Casal d’Avis, forma part del Cicle d’Alimentació Saludable que organitza l’Ajuntament i que ha abordat diversos àmbits de l’alimentació: en l’adolescència, l’edat adulta o en determinats moments del cicle vital de la dona.
 
 
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto