Inici / Participació i transparència / Centres Cívics / Centre Cívic Can Feliu

Centre Cívic Can Feliu

Centre Cívic Can Feliu

Foto del Centre Cívic Can Feliu

El Centre Cívic Can Feliu és un equipament sociocultural que actualment està en procés de transformació en un equipament d'ús exclusiu del Servei de Joventut anomenat "Can Feliu Jove".Adreça: C/ Eduard Toldrà s/n (08192) St. Quirze del Vallès

Telèfon del Centre Cívic: 93 7216800 (Extensió 5502)
Telèfon del Canya Jove "Can Feliu Jove": 93 7216800 (Extensió 5600)
Telèfon del Servei de Català: 93 7211899

Correu electrònic Canya Jove: canyajove@santquirzevalles.cat
Correu electrònic Participació: participacio@santquirzevalles.cat
Correu electrònic CNL-Oficina Català Sant Quirze: santquirze@cpnl.cat

HORARIS DEL CENTRE CIVIC: De dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17.30 a 21 hores.

PERIODE DE VACANCES: Tancat durant l'Agost - 1 setmana per Setmana Santa - 1 setmana per Nadal

Serveis

Centre de recursos per a entitats i associacions

El Centre Cívic posa a disposició de les entitats i associacions sense ànim de lucre, que estiguin inscrites al Registre Municipal d'Associacions i Entitats Ciutadanes de Sant Quirze del Vallès, de sales per a la realització de reunions i activitats. Telèfon 937216800 (Extensió 5502)

 

Servei de joventut "Canya Jove"

El Centre Cívic també acull el "Canya Jove" on trobareu informació i assessorament pels més joves del poble en temes tan variats com salut i esports, associacionisme i participació juvenil, lleure, formació, treball o mobilitat. Ofereix un espai d'ús compartit amb internet i wifi, viatgeteca, espai d'autoconsulta i de treball, aula d'estudi nocturna. Organitza activitats lúdiques i formatives durant tot l'any. Telèfon 937216800 (Extensió 5600)

 

Servei de català de Sant Quirze del Vallès

El Servei de català de Sant Quirze del Vallès ofereix assessorament lingüístic: consultes, correcció de textos, informació de recursos bibliogràfics i informàtics, difusió de diferents terminologies específiques, informació sobre drets lingüístics, informació sobre les proves de català de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat, entre d'altres. Telèfon 937211899

 

Programació d'activitats

El Centre Cívic acull mensualment exposicions, xerrades, tallers, concerts, organitzades tant pel Centre Cívic com pels diferents serveis de l’Ajuntament i les entitats i col·lectius del municipi. Podeu consultar la agenda mensual a Agenda d'activitats dels Centres Cívics.

 

 

 


Imatge del vestíbul de Can Feliu

Vestíbul
Espai a la planta baixa de la masia, al costat de la cafeteria, idoni per a exposicions i per oferir una cartellera amb informació municipal.


Imatge de la Sala Tallers de Can Feliu

Sala Tallers
Espai per activitats manuals, reunions o cursos de formació. Disposa de pica d'aigua, taules de manualitats, armaris, cadires i pissarra.


Imatge de la sala d'actes de Can Feliu

Sala d'Actes
Espai destinat a la realització de conferències, xerrades, cursos, etc. Disposa d'una pantalla, projector, equip de so, DVD i vídeo.


Imatge de l'altell de Can Feliu

Altell
La planta superior de Can Feliu és un espai habilitat per fer cursos de formació, reunions i altres activitats. Disposa de pissarra i cadires amb braços.


Imatge de la sala d'entitats de Can Feliu

Sala d'entitats
Les entitats que ho sol·liciten disposen d'una sala de reunions, armari, ordinador i fotocopiadora. Els recursos són compartits per les diferents entitats.


Imatge dels exteriors de Can Feliu

Exteriors
Hi ha escenari, pista i porxades. S'hi fan activitats municipals així com activitats d'entitats que requereixen d'un espai gran a l'aire lliure.


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto