Inici / Participació i transparència / Centres Cívics / Centre Cívic Torre Julià

Centre Cívic Torre Julià

Centre Cívic Torre Julià

Imatge del Centre Cívic Torre Julià

El Centre Cívic Torre Julià, format per l'emblemàtica Torre Julià i un annex de nova construcció, és l'equipament social de referència al barri de les Fonts.

Es va posar en marxa el setembre de 2010 amb la voluntat d’oferir una programació d’activitats lúdiques, formatives i culturals a la població des del barri de Les Fonts de Sant Quirze, i oferir a les entitats i associacions del municipi un espai de reunió, una seu social i espais per al desenvolupament de les seves activitats.

Esdevé alhora la seu d'una àmplia oferta de serveis municipals, amb l'objectiu d'aconseguir la descentralització administrativa i la promoció de l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Adreça: C/ Josep Mitats, 10 - Les Fonts (Sant Quirze del Vallès) -
Telèfon: 93 784 01 36
Correu electrònic: torrejulia@santquirzevalles.cat

HORARIS: (OAC) dimecres de 15 a 19.30 h (darrera cita) i divendres de 8.30 a 14 h (darrera cita). Demanar la cita prèvia enviant un correu electrònic a oac@santquirzevalles.cat o bé trucant al telèfon 937216800 de 9.00 a 20.00 h.

PERIODE DE VACANCES: Tancat durant l'agost - 1 setmana per Setmana Santa - 1 setmana per Nadal.

 

Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)

 • Servei d’informació municipal
 • Registre general
 • Servei de tramitacions i expedició de documents:
  • Empadronaments, volants i certificats d’empadronament
  • Sol·licitar ajuts, beques, subvencions i prestacions adreçades a la ciutadania
  • Sol·licitud de permisos, llicències i autoritzacions
  • Presentació de suggeriments i/o queixes
  • Pagament d'impostos, taxes i altres tributs
  • Inscriure’s a les diferents activitats municipals

 

Horaris OAC: Dimecres de 15 a 19.30 h (darrera cita) i divendres de 8.30 a 14.00 h. (darrera cita). Demanar la cita prèvia enviant un correu electrònic a oac@santquirzevalles.cat o bé trucant al telèfon 937216800 de 9:00 a 20:00 h  (Agost tancat)

 

Servei a l'ocupació

 • Borsa de Treball: les persones inscrites podran accedir a les ofertes que siguin del seu interès i així podran participar dels processos de selecció que puguin sorgir.
 • Orientació Laboral: assessorament individual per a conèixer i practicar les eines, tècniques i habilitats necessàries per a buscar feina de forma exitosa.
 • Sala Autoconsulta: ordinadors amb accés gratuït a internet per inscripcions a portals, realització currículum, cartes de presentació, inscripció ofertes, etc.
   

Horari del servei: amb cita prèvia al telèfon 93 721 52 08 (dilluns a divendres de 9 a 14 h) ocupacio@santquirzevalles.cat


Igualtat

 • Grup d'acollida de dones de Les Fonts: la Regidoria d'Igualtat mitjançant una dinamitzadora i amb la col•laboració de veïnes de Les Fonts treballa oferint eines per a la integració de les dones nouvingudes. A través de la llengua de forma oral treballem temes orientats a l'apoderament de les dones i a millorar la seva qualitat de vida i el coneixement dels serveis municipals i supramunicipals.
 • Servei d'assessorament jurídic per a dones: en les especialitats civil, laboral, penal i estrangeria.
 • Servei d'atenció psicològica per a dones.

 

Per a més informació sobre aquests serveis podeu trucar al telèfon 637 465 186 (Centre d'Informació i Recursos per Dona ) summemperlaigualtat@santquirzevalles.cat .
 

Oficina de Català

Ofereix cursos de català per adults de nivell bàsic i gratuïts.  Tenen una durada de 4 mesos i les inscripcions són al setembre i al febrer. 

 

Per a més informació podeu trucar al 93 721 18 99 (de dilluns a dijous de 11 a 13 h i dilluns i dimecres de 17 a 19 h) o  consultar www.cpnl.cat .

 

Servei de Salut

 • Servei de podologia per a gent gran.

 

Horari: demanar cita prèvia al telèfon 93 784 01 36 (divendres de 8.45h a 14 h i de dilluns a divendres de 15 a 20 h) serveisalut@santquirzevalles.cat

 

Serveis Socials

 • Ajuts econòmics en casos de necessitat
 • Accés a serveis per a persones grans, persones dependents i discapacitades
 • Orientació a persones nouvingudes
 • Atenció social a menors en situació de risc social i les seves famílies

 

Horari del servei: Els divendres de 9 a 11.30 h. Cal demanar cita prèvia al telèfon 93 721 68 00 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h) benestar@santquirzevalles.cat .
 

 


Informació Urbanística

Informació als veïns i veïnes en matèria urbanística (situació d’una finca o parcel•la, planejament en vigor, usos, edificabilitat, etc).

Cita prèvia trucant al telèfon 93 7216800 de dilluns a divendres de 9 a 14 h, territori@sanquirzevalles.cat .
 

 

Oficina de tràmits i serveis Policia Local

 • Cobertura a tots els ciutadans i ciutadanes de les Fonts:

              o Tramitació de Denúncies
              o Permisos per a menors viatges a l’estranger
              o Informació general d’àmbit policial

 •  Cobertura a persones residents al municipi de Sant Quirze del Vallès:

              o Gestió i cessió de vehicles abandonats a la via pública
              o Permisos per a l’ocupació i ús de la via pública

 

Per més informació trucar al 93 721 68 68, policialocal@santquirzevalles.cat .


Sala d'Autoconsulta

El Centre Cívic Torre Julià posa a disposició dels veïns i veïnes una Sala d’Autoconsulta. Aquest servei és un punt d’accés lliure a Internet que disposa de xarxa wi-fi i de cinc ordinadors de sobretaula a més d’un espai annex de lectura on els usuaris poden consultar diàriament la premsa comarcal. 
 

Per utilitzar aquest servei cal adreçar-se a les oficines del Centre Cívic ja que cal registra-se com a usuari.

 

Horaris: De dilluns a dijous de 15 a 20 h i divendres de 8.45h a 14h i de 15 a 20 h.

* Aquest horari pot veure’s modificat quant es realitzen cursos de formació i l’espai queda reservat).
 


Escola Municipal d'Adults l'Olivera

El centre de formació d’adults l’Olivera realitza un conjunt d’activitats d’aprenentatge pensat perquè les persones adultes desenvolupin les seves capacitats, enriqueixin els seus coneixements i millorin les seves competències tècniques i professionals.

Cada any l’Escola d’Adults adapta la programació d’activitats que es realitza a les Fonts a les demandes existents.
 

Les inscripcions a les activitats per a cada curs escolar es realitzen  al mes de juny. Podeu consultar la programació així com les dates concretes d’inscripcions a http://santquirzevalles.cat/educacio .

 

Per més informació podeu trucar al telèfon 93 721 59 80 eadults@santquirzevalles.cat .


Activitats esportives municipals

El servei d’esports ofereix al barri de les Fonts un conjunt d’activitats esportives adreçades a joves, adults i gent gran d’octubre a juny.  Les activitats esportives al barri de les Fonts es realitzen al Centre Cívic Torre Julià.

Les inscripcions s’inicien l'última setmana d’agost.  Podeu consultar la programació per cada curs així com les dates concretes a www.santquirzevalles.cat

Per més informació podeu trucar al servei d’esports 93 721 68 00 serveiesports@santquirzevalles.cat

 

 


Serveis a les entitats

El Centre Cívic posa a disposició de les entitats registrades al RMAEC, que així ho desitgin, les sales de l'equipament per a la realització de reunions i activitats.

 • Ofereix un despatx d'ús compartit per a la gestió de les tasques administratives i reunions de les entitats del barri.
 • Ofereix un espai físic i recursos materials per a la realització de les seves activitats paral·leles a la programació d'activitats del Centre Cívic (tallers, xerrades, exposicions, etc.)

Per sol·licitar els espais les entitats s'han de posar en contacte amb el Servei de Participació Ciutadana i/o el Centre Cívic que els informarà de la disponibilitat del mateix i del procediment a seguir.

Per més informació: 93 721 68 00, participacio@sanquirzevalles.cat  (Participació Ciutadana), 93 784 01 36 (CC Torre Julià) torrejulia@santquirzevalles.cat .

 


Activitats

Al Centre Cívic Torre Julià podeu trobar mensualment una programació d'activitats dirigides a tots els col·lectius d'edat programades tant pels diferents serveis municipals, les entitats del municipi o el propi servei gestor del Centre Cívic.

Les activitats que trobareu són:

 • Cursos i tallers
 • Monogràfics
 • Exposicions
 • Conferències i projeccions
 • El Raco de l'Artista
 • Etc.

Aquestes activitats es recullen en una  Agenda d'activitats dels Centres Cívics que es publica en el web, Informem i que s'exposa al Cenre Cívic on podeu consultar la programació i informar-vos directament.

 


Imatge representativa del Directori del Centre Cívic Torre Julià
Imatge representativa de la visita virtual a l'exterior de Torre Julià
Imatge representativa de la visita virtual a l'interior de Torre Julià
X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto