Inici / Participació i transparència / Convocatòries i reunions amb el veïnat i entitats

Convocatòries i reunions amb el veïnat i entitats

Convocatòries i reunions amb el veïnat i entitats

Sessió informativa per l'inici de les obres de reparació dels vials a Castelltort i programació de visites de seguiment obertes al veïnat: els dijous, a les 10 hores, dels dies 22 de febrer, 28 de març, 5 d’abril, 19 d’abril, 3, 17 i 31 de maig, 14 i 28 de juny, i 12 i 1 26 de juliol.

Eina participativa que permet fer una diagnosi del municipi que volemper la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

Òrgan de gestió del sistema de seguretat ciutadana de la ciutat que per 1a vegada s'ha obert a entitats locals i a un torn públic de precs i preguntes.

Donar a conèixer el projecte definitiu de l'obra de la plaça Nova de les Fonts (128.000€), en el marc d’una trobada participativa en aquest espai públic.
 

Convocatòria al veïnat del barri de les Fonts per a la presentació de la proposta de la reforma de plaça Nova valorada inicialment en 100.000€, on la ciutadania va presentar aportacions al projecte i consultes.

Dimecres 24 de febrer el Centre Cívic Torre Julià va acollir una nova trobada amb el veïnat i les entitats de les Fonts. Les persones assistents van poder fer seguiment dels temes exposats a la primera reunió del mes d'octubre de 2015 i plantejar d'altres qüestiones referents al barri.

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès va convocar el dimecres 13 de gener el veïnat de Mas Duran per debatre i fer propostes de millora entorn diferents temes comuns que afecten a aquesta zona.

 

Divendres 11 de desembre l'Ajuntament va convocar entitats i veïnat a un trobada per posar sobre la taula el projecte de millora d'aquest equipament.

El passat 14 d'octubre representants de les entitats de les Fonts i veïnat es van reunir amb l'alcaldessa i part dels regidors i regidores de govern. La trobada, que es va celebrar al Centre Cívic Torre Julià, va posar sobre la taula propostes i demandes per iniciar així una línea de treball conjunta al barri.

 

Convocatòries i reunions amb el veïnat

X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto