Inici / Viure a Sant Quirze / Agenda de la ciutat

Agenda

Veredicte del 9è Premis Literaris "Contes Solidaris i Poesia"

Data

17/05/2018

Organitza

Ateneu del Món

Col·laboració

Biblioteca SQV, DIN-A4, Rialles SQV, Ajuntament de SQV, Diputació de Barcelona

Activitat adreçada a:

Tothom


Ateneu del Món  crea els premis literaris de narracions curtes i poesia per a la Solidaritat. L’objectiu d’aquests premi és fomentar i promoure la creació literària a l’entorn de la Solidaritat.


Veredicte: Els premiats es donaran a conèixer el 17 de maig 2018.


Exposició: Tots els treballs premiats es penjaran a la pàgina web de l’Ateneu del Món, a les xarxes socials, als diaris digital del poble i se’n farà ressó a la Ràdio de Sant Quirze del Vallès al programa SOM SOLIDARIS.


Premis per cada categoria:


  • CONTES SOLIDARIS:

De 10 a 12 anys: un val de 60€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès


De 13 a 17:  un val de 60€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.


Adults: Un premi consistent en un val de 100-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.


  • POESIA: Un premi, consistent en un val de 100,-€ per a la compra de llibres o material escolar, o d’escriptori, a la Papereria DIN A4 de Sant Quirze del Vallès.

Tots els participants obtindran un diploma de participació.


Lliuraments de premis: es farà dins de la Festa del Comerç Just, i Banca Ètica, el dia 27 de maig 2018, a les 12 hores al parc de les Morisques.


 


SORT A TOTS LES PERSONES PARTICIPANTS!!!


X
Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques.
Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació aquí.
Accepto